Nieuws

Aankondiging: Op 23 november spelen wij “Een vrouw voor elke dag”

Op 23 november spelen wij onze winteruitvoering. Dit keer spelen wij voor u het blijspel “Een vrouw voor elke dag” geschreven door Ruud van Ling. We spelen in ’t Nut in Warnsveld, en in de pauze is natuurlijk weer een verloting. De entree is € 7,50 inclusief een kopje koffie of thee. Mark Overgauw heeft... Lees verder →

Uitgelicht bericht

Aankondiging: Op 23 november spelen wij “Een vrouw voor elke dag”

Op 23 november spelen wij onze winteruitvoering. Dit keer spelen wij voor u het blijspel "Een vrouw voor elke dag" geschreven door Ruud van Ling. We spelen in 't Nut in Warnsveld, en in de pauze is natuurlijk weer een verloting. De entree is € 7,50 inclusief een kopje koffie of thee. Mark Overgauw heeft... Lees verder →

Nieuwe voorstelling: 19 januari 2019

Eind augustus beginnen we weer  de voorbereidingen van onze nieuwe voorstelling! Dit keer spelen we niet, zoals iedereen gewend is in november, maar in januari. Op zaterdag 19 januari 2019 staat de voorstelling gepland. De komende tijd zullen we meer bekendmaken over het stuk.

Repetitie met accessoires 

Yes! Afgelopen maandag hebben we met alle leden én accesoires op het toneel geoefend! Heerlijk om te doen en zo werd gelijk duidelijk waar de puntjes nog op de i moeten. We hebben nog een maand om goed te oefenen en op elkaar ingespeeld te raken, maar het begin is er!

Nieuwe website

We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe website! De komende tijd zullen we hier druk mee bezig zijn, dus kom regelmatig even een kijkje nemen!

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑